Čovjek koji je uspio uzdrmati Mayweathera ima savjet za McGregora (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.08.2017 12:42h Autor:

Photo: Cleveland.com

Shane Mosley, višestruki boksački svjetski prvak, je jedan od rijetkih boksača koji su uspjeli ozbiljno ugroziti i uzdrmati ponajboljeg defenzivnog majstora boksa u povijesti – Floyda Mayweathera Juniora. Dvojac se sastao 1. svibnja 2010. u MGM Grand Garden Areni, a ulog su bili pojasevi svjetskog prvaka u velter kategoriji.

Iako je Mosley na koncu prilično uvjerljivo poražen, te je upravo ovaj meč označio početak njegovog kraja, (i dalje nije umirovljenj, ali nikada više nije bio stari Shane Mosley) ovaj udarač razorne desnice je uspio čak dva puta u drugoj rundi ozbiljno uzdrmati Floyda Mayweathera.

Mosley je najprije pogodi desni direkt točno na Mayweatherovu bradu, da bi nekoliko sekudni kasnije i desni kroše sjeo iza Floydovog uha. Mayweatherova koljena su zaklecala, kralj defanzive se morao spašavati. Nakon te runde, Mayweather se očigledno odlučio na konzervativniji i više tehnički pristup što muz je na kocnu donijelo slavlje.

Mosley je proteklog vikenda boravio u Las Vegasu gdje su ga novinari zamolili za kratku izjavu povodom nadolazećeg boksačkog super meča upravo između Mayweathera i McGregora.

Upitan ima li kakav savjet za McGregora, Mosley odgovara:

“Za Conora? Moj savjet mu je da trenutačno ništa ne može napraviti nego ući unutra i bacati snažne udarce kako bi ga pokušao nokautirati. Moj savjet je da nije trebao niti prihvatiti meč pod boksačkim pravilima. To je moj savjet, ne znam je li trebao to učiniti”, rekao je Mosley.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI