Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Čovjek ili stroj? Pogledajte kako je Golovkin trenirao za megaokršaj protiv Canela (VIDEO) | Fight Site

Čovjek ili stroj? Pogledajte kako je Golovkin trenirao za megaokršaj protiv Canela (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.09.2018 12:41h Autor:

Gennady Golovkin

Četiri dana preostala su do najvećeg boksačkog meča godine, onog između Gennady Golovkina i Canela Alvarez. Tim putem, ispred nas je sjajna kompilacija snimaka s priprema boksača iz Kazahstana, gdje možemo baciti pogled na to kako se pripremao za meč svoje karijere.

Golovkin je kao svoj glavni cilj naveo to da ne dozvoli da meč ovog puta ode sudačke odluke, a vjerujemo kako će se nakon prošlogodišnje situacije s time složili apsolutno svi. Canelo je također izjavio kako vjeruje da meč neće dočekati kraj 12. runde, a kada bi se to uistinu i ostvarilo vjerujemo da bi u pitanju bio spektakl.

Što se tiče samog meča, ništa manji spektakl nije bio 16. rujna prošle godine, kada su se prvi put susreli, ali upravo je ta sudačka odluka bacila sjenu na 36 minuta fenomenalnog boksa koji su pružili. Uostalom, od dva ponajbolja boksača svijeta se ništa manje ne očekuje.

Dok čekamo da prođu i ta četiri dana te da uživamo u onome što će pružiti ova dva velemajstora, pogledajte fenomenalan video sa snimkama s priprema Golovkina, a odradio ih je pod budnim okom svog glavnog trenera, Abela Sancheza. Ispod toga imati i sjajnu najavu ovog vrhunskog meča srednje kategorije. Uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI