Cosmo Alexandre ispao iz GWS turnira

K1 / Boks 24.05.2012 07:45h Autor:

Kem Sitsongpeenong

Glory World Series koji se ovog vikenda održava u Stockholmu doživio je mnogo promjena u posljednje vrijeme, pa čak i mjesto održavanja s obzirom da su odlučili preseliti u manju dvoranu, a danas je objavljena i još jedna promjena na fight cardu.

Iz turnira do 70 kilograma ispao je Cosmo Alexandre, ali zasad nije poznat koji je razlog toga. S obzirom da se prije tri tjedna borio na Bellatorovoj priredbi, pretpostavlja se da je tom prilikom zaradio nekakvu ozljedu koju ipak neće uspjeti na vrijeme sanirati kako bi bio u 300.000 dolara vrijednom turniru.

Cosmo se trebao boriti protiv Tajlanđanina Kema Sitsongpeenonga. 27-godišnji borac u svojoj karijeri odradio je već više od 100 mečeva. Zasad mu je skor 108 pobjeda – 18 poraza, a spomenimo da je u prosincu prošle godine osvojio titulu prvaka Thai Fighta nakon što je sudačkom odlukom bio bolji do Fabija Pince.

Zamjena je ipak pronađena, a radi se o Davidu Kyriji. Golden Glory je u turnir tako ubacio još jednog svog borca, kojem među značajnije protivnike u posljednje vrijeme spadaju Robin van Roosmalen i Nieky Holzken. U dvoboju s njima je izgubio, ali je pružio dobre borbe.

Prijenos Glory World Series možete pogledati na Fight Channelu u subotu 26. svibnja s početkom u 18 sati i 30 minuta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI