Conorov trener otkrio da će razlika u težini između Floyda i McGregora biti ogromna! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.08.2017 12:46h Autor:

Mayweather-vs-McGregor

Glavni trener Conora McGregora, John Kavanagh, je u ponedjeljak gostovao u popularnoj emisiji “The MMA Hour” kod Ariela Helwanija. Dvojac je pretresao mnoge teme vezane uz mega meč koji nam slijedi narednog vikenda između Conora McGregora i Floyda Mayweathera. Na kocnu je Kavanagh tradicionalno, kao i uoči prošlih McGregorovih nastupa, dao svoje predviđanje kako će se meč zaista odviti u stvarnosti.

No, nas je zaintrigirala jedna druga njegova izjava koja otkriva kolika će zapravo biti razlika u kilaži između dva borca na sam dan ulaska u ring. Prema onome što kaže Kavanagh Mayweather će u ring ući  sa svojom standardnom kilažom od 68 ili 68.5 kilograma, a McGregor sa 77 ili nešto sitno manje od toga. To bi značilo da će razika biti oko 9 kilograma što je zaista mnogo.

“Nisam siguran je li Mayweather naviknut na mečeve protiv boksača koji skidaju kilograme. Koliko vidim, to nije uobičajeno u boksu. Čini mi se da je Mayweather otprilike na 68 ili 68 i pol kilograma, a kao što znate Conor je na 77 kila. To je velika razlika”, ustvrdio je Kavahagh.

Na to ga je Helwani pitao zar je McGregor na 77 kilograma u ovom trenutku? Kavanagh odgovara:

“Malo je niže jer je već počeo skidati ranije kilažu. Ali na dan borbe će biti na otprilike 77 kilograma. Za Diaza je imao 76 kila, bit će negdje u tom razredu. Irska gorila od 77 kilograma”, zaključio je irski stručnjak.

Razgovor o težini počinje na otprilike 14:00.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI