Conorov sada bivši sparing partner: “Istina je da sam ga prebio svih 12 rundi”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.08.2017 11:28h Autor:

Screenshot: Instagram

Priča o napuštanju Paulia Malignaggija pripremnog kampa Conora McGregora ima nastavak. Bivši svjetski šampion je očito eksplodirao nakon drugog sparinga s UFC prvakom koji se dogodio u srijedu prema hrvatskom vremenu. Najprije je obznanio da napušta kamp zbog fabriciranja foto materijala sa sparinga i puštanja u javnost fotografija na kojima on izgleda inferiorno u odnosu na svog protivnika. Da bi zatim nastavio raspravu na društvenim mrežama u kojoj tvrdi da je – prebio McGregora svih 12 rundi.

Kaos u McGregorovom kampu: Svađa s Malignaggijem završila napuštanjem kampa!

No, sve to je očito bila tek kulminacija ovog kaosa. Odmah nakon drugog sparinga Malignaggi je dao intervju za ESPN u kojem tvrdi da ga je u Las Vegasu dočekala klasična boksačka “sačekuša”. A namjestili su mu čelnici UFC-a i naravno McGregorov tim jer je nakon dugačkog leta iz New Yorka praktički odmah morao iz aviona skočiti u ring i odsparirati 12 rundi. Malignaggi otkriva da su sparing pratili ljudi koji tamo nemaju što raditi poput Dane Whitea i bivšeg vlasnika UFC-a Lorenza Fertitte.

“Bilo je to nasilje. Išao sam da bih neke stvari dokazao. Nije mi se svidjelo to što sam morao u ponedjeljak proći u avionu pola države, a onda sam već u utorak imao zakazanih 12 rundi sparinga. Mislim da su mi spremili malu sačekušu”, rekao je Malignaggi za ESPN te je dodao:

“Obično su sparinzi privatna stvar. Kada sam se pojavio u sjedištu UFC-a, a tamo sam vidio bivšeg vlasnika Lorenza Fertitu. Tamo je bio i predsjednik UFC-a Dana White. Tako da sam shvatio da su me htjeli uhvatiti praktički odmah poslije leta kako bi McGregor izgledao dobro pred svojom publikom. To mi se nije svidjelo. Tako da mi se činilo da sam ušao u ring malo nasamaren.”

Ljut što je McGregorov tim nakon sparinga u javnost pustio nekoliko fotografija na kojima on izgleda prilično loše u odnosu na svog sparing protivnika, Malignaggi je odlučio reći što se zapravo dogodilo.

“Zapravo sam ja bio taj koji ga je prebio i to nakon tako dugačkog leta. Zato sam im poručio da puste video sparinga. Pokušao sam se ne isticati u ovom kampu, ali čini se da je sada malo kasno za to”, dodao je boksački šampion u mirovini.

Na službenom Twitteru Malignaggi je otkrio zašto je počeo davati intervjue unatoč dogovoru da to neće činiti dok je u pripremnom kampu. Boksač tvrdi da je krenuo s tom praksom kada je McGregorov kamp počeo puštati fotografije što također nije bio dio dogovora. Siguran je da su fotografije odabrane od strane Conorovog tima jer su jedino njegovi službeni fotografi mogli snimati sparing.

“Intervjue sam počeo davati SAMO ZBOG fotografija. Ja nisam neki običan sparing partner kojem možeš samo tako puštati fotografije u javnost. Rekao sam da stanu s fotografijama”, objasnio je Malignaggi.

Na komentar da je i ranije, nakon prvog sparinga, davao intervjue, Malignaggi se brani…

“Da, sve što se dogodi na sparingu bi trebalo ostati u dvorani. Ali ako boksaš s nekim tko sve objavljuje javno, onda se ja ne mogu ponašati drugačije. Mora biti obostrano, upotrijebite logiku”, kontrirao je Malignaggi i poručio McGregoru na kraju:

“Samo su njegovi osobni fotografi mogli ući u dvoranu. Tako da ne možeš izmišljati vlastitu realnost samo zato što želiš da je to istina.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI