Conor McGregor dopremio sve svoje pojaseve u Las Vegas (FOTO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.08.2017 20:58h Autor:

Conor McGregor

Čini se kako Conor McGregor u subotu do ringa planira ponijeti svoj veliki ponos. I ne, tu ne mislimo na njegovog nedavno rođenog sina, nego na pojaseve prvaka UFC-a i Cage Warriorsa.

To nam je otkrio njegov otac, koji je odnedavno vrlo aktivan na društvenim mrežama te konstantno postavlja objave vezane uz karijeru svog sina. Ovog je puta u pitanju fotografija na kojoj se nalazi pet pojaseva, a uslikani su prije nego su otpremljeni u Las Vegas, gdje se odnedavno nalazi Conor McGregor te gdje će u subotu pokušati napraviti nemoguće, savladati Floyda Mayweathera Jr. u boksačkom meču.

Riječ je o pojasevima prvaka perolake i lake kategorije Cage Warriorsa, pojasu privremenog UFC prvaka perolake kategorije te o dva pojasa koji su zapravo njegov najveći ponos, UFC prvaka perolake i lake kategorije. Pretpostavlja se kako će McGregoru služiti za samopromociju, gotovo sigurno će ispred njega biti na press konferenciji te vjerojatno i na vaganju, a možda i putem do ringa. Inače, za informaciju, McGregor niti jedan od tih pojaseva nikada nije obranio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI