Četiri vrlo zanimljiva meča danas će razveseliti boksačke fanove!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.04.2018 19:05h Autor:

Adrien Bronner vs. Jessie Vargas

Boksački fanovi večeras na programu imaju četiri vrlo zanimljiva meča koja svakako vrijedi popratiti i najaviti, uz imena kao što su Adrien Broner, Carl Frampton ili Amir Khan.

Večeras nema nekih posebnih boksačkih blockbustera, no to ne znači da ringovi diljem svijeta miruju. Mi smo ovim putem odlučili izdvojiti četiri meča na koja svakako vrijedi obratiti pažnju.

Mnogima će najzanimljiviji biti onaj koji se održava u Barclays Centru u Brooklynu, koji je nedavno ugosti UFC 223. Adrien Broner (33-3, 24 KO) ući će u ring po prvi puta nakon srpnja prošle godine i uvjerljivog poraza od Mikeya Garcie. Njega čeka meč protiv Jessiea Vargasa (28-2, 10 KO), sjajnog boksača koji je do sada gubio samo u mečevima za titulu, protiv Timothya Bradleya i Mannya Pacquiaoa. Broner je ipak favorit i ovo mu je meč za povratak među elitu iz koje je ispao kroz kombinaciju loših rezultata i nesportskog života.

Echo Arena u Liverpoolu će dobrodošlicu nakon dvogodišnje pauze poželjeti velikoj britanskoj zvijezdi, Amiru Khanu (31-4, 19 KO), a njega čeka meč protiv Phila Lo Greca (28-3, 15 KO), boksača ipak nepoznatog širom javnosti. Khan je veliki favorit i može se reći kako mu je ovo meč za zagrijavanje.

Nedaleko od njih, odnosno u Belfastu, odlučivati će se o privremenom WBA pojasa perolake kategorije. Za njega će boksati Carl Frampton (24-1, 14 KO) i Filipinac Nonito Donaire (38-4, 24 KO). Ukoliko dođe do pobjede u ovom meču, Frampton bi mogao dočekati treći okršaj s Leom Santa Cruzom, budući da su nakon dva sjajna meča trenutno na 1-1.

Posljednji meč koji ovim putem najavljujemo je zapravo uvodni meč na eventu kojeg predvode Broner i Vargasa. Tamo će nastupiti najveći potencijal iz tima Floyda Mayweathera, Gervonta Davis (19-0, 18 KO). On će napasti WBA titulu super perolake kategorije, a protivnik mu je Jesus Marcelo Andres Cuellar (28-2, 21 KO).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI