Cecilia Braekhus izazvala Rondu na meč za boksačku titulu

K1 / Boks 02.10.2014 18:40h Autor:

Cecilia Braekhus

Najbolja svjetska boksačica te vjerojatno najbolja boksačica u povijesti, izazvala je Rondu Rousey na boksački meč, povodom komentara njenog trenera Edmunda Tarverdyana.

Nedavno je Edmund Tarverdyan, glavni trener Ronde Rousey, izjavio kako bi njegova štićenica mogla osvojiti svjetsku titulu u svom prvom boksačkom meču. Ta se izjava nije svidjela Ceciliji Braekhus, najboljoj svjetskoj boksačici, koja je nedavno ujedinila sve četiri najveće titule, savladavši našu Ivanu Habazin. Cecilia je izjavila:

"Ronda je nevjerojatna sportašica i jedinstveni atleta. Na svjetski je vrhu u svom sportu i za to zaslužuje maksimalan respekt. Ali, njen trener je pun nepoštovanja, budući da je sposoban izjaviti tako nešto. Nisam sigurna da li je to nešto u što vjeruje i Ronda ili su samo izjave njenog trenera. No, ako je to nešto što ona misli, drage volje ću joj pružiti priliku i braniti svoje titule protiv nje. Čak bih otišla u Las Vegas i boksala s njom na njenom domaćem tlu."

Cecilia je neporažena u svojoj boksačkoj karijeri, štoviše još je nijedna boksačica nije ni ozbiljnije ugrozila te je mnogi smatraju najboljom boksačicom u povijesti tog sporta. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI