Canelo se okuražio: Borio bih se protiv Golovkina u bilo kojoj kategoriji, no ne odlučujem samo ja

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.05.2016 21:15h Autor:

Saul Alvarez

Čini se kako je Saul ‘Canelo’ Alvarez napokon spreman prihvatiti meč kojem se svi boksački fanovi nadaju, onaj protiv Gennadya Golovkina. Čak mu nije bitna kategorija, ali se odmah ogradio kako o tome ne odlučuje jedino on.

“Ja sam spreman za njega i težina na kojoj bi smo se borili mi ne igra nikakvu ulogu, no ja imam tim i sigurno ćemo to odlučiti zajedno. Ja bih se borio protiv njega u srednjoj kategoriji (72.5 kg), ali o tome ne odlučujem sam. Diskutirati ćemo i on će dobiti ponudu. Želim se boriti protiv njega i želim ga prebiti”, rekao je Canelo zainteresiranim medijima na press konferenciji iza meča s Amirom Khanom.

Nešto slično dodao je i njegov menadžer Oscar De La Hoya, koji je vjerojatno osoba čija će biti posljednja kad je u pitanju potpisivanje ugovora za meč koji svi čekaju:

“Čuli ste Canela odmah iza borbe kako je prozvao Golovkina. On se htio boriti s njim odmah večeras u istom ringu. To je meč koji moramo ugovoriti i meč koji svi žele vidjeti. Sigurno ću sutra nazvati Golovkina i započet ćemo s pregovorima. Nadam se da neće trebati dugo da sklopimo dogovor.”

Pretpostavljamo kako će, kao i kod svakog velikog boks meča, najviše lomljenja koplja biti kod financijskog dijela. No, ako su oba boksača iskrena u tome da im je najvažnije da se meč održi, moglo bi se to lako dogovoriti, pa bi nas boksački događaj godine trebao čekati početkom jeseni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI