Canelo i Golovkin prodali manje prijenosa nego za svoj prošlogodišnji meč

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.09.2018 15:38h Autor:

Canelo vs. GGG

Fenomenalan boksački meč između Canela Alvareza i Gennadya Golovkina postigao je jako dobru prodaju prijenosa, no ipak slabiju nego što su uspjeli za svoj prvi meč.

Prema L.A. Timesu, meč je postigao prodaju od oko 1.1 milijun prijenosa, što u današnje vrijeme nije loša brojka, no problem je što je prodaja za 300.000 prijenosa manja nego prošle godine, kada su se susreli prvi put. Ipak, to je čak i razumljivo, ako znamo da je ove godine puno manje novaca bilo uloženo u promociju. Svih vrsta najava bilo je manje nego za prvi meč, a mnogi smatraju da je problem i u kontroverznoj odluci iz prvog meča, koja je kod mnogih pobudila sumnju da niti ovog puta neće sve biti pošteno.

Ono što je pozitivno je podatak kako je ovo tek treći put od meča Floyda Mayweathera i Mannya Pacquiaoa, održanog 2015. godine, da je neki meč prešao milijun prodanih prijenosa. Prvi je naravno prošlogodišnji između Mayweathera i Conora McGregora, dok je tu i već spomenuti prvi meč ovog dvojca.

Unatoč ovome, spominje je potencijalna opcija trećeg meča, no ne prije jeseni iduće godine. Oscar De La Hoya je najavio kako bi se Canelo idući puta mogao boriti u prosincu ove godine, kada bi mu protivnik trebao biti David Lemieux. Ulog bi bili svi pojaseve koje je Meksikanac osvojio prošlotjednom pobjedom nad Golovkinom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI