Canelo i GGG – oči u oči (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.09.2017 11:12h Autor:

Screenhsot

Nakon što su odradili posljednju press konferenciju uoči njihovog međusobnog boksačkog super meča, koji je na rasporedu ovog vikenda 17. rujna u Las Vegasu (noć sa subote na nedjelju), Saul “Canelo” Alvarez i Gennady “GGG” Golovkin su na pozornici najprije pozirali za fotografe, a zatim je uslijedilo i tradicionalno sučeljavanje.

Bio je to odličan trenutak da analitičari prouče reakcije boksača, ali i da usporede njihove fizičke figure. Naime, većina smatra da će Golovkin biti krupniji sportaš u ringu jer se radi o prirodnom borcu srednje kategorije, dok je Meksikancu ovo prvi nastup u “čistoj srednjoj”. No, tijekom sučeljavanja boksači su izgledali fizički vrlo sličnih gabarita pa to očito neće biti neki posebno odlučujući faktor tijekom samog meča.

A samo sučeljavanje je proteklo vrlo mirno. Za razliku od majstora “trash-talka” Conora McGregora i Floyda Mayweathera, koji su tijekom svakog sučeljavanja napravili pravi cirkus, Canelo i GGG su ostali vrlo mirni i fokusirani. Niti jedan o boksača nije izgovorio niti jednu jedinu riječ.

U petak prema američkom vremenu na rasporedu je službena vaga, a meč ćemo pratiti u noći sa subote na nedjelju prema našem vremenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI