Šok za čelnike WBC-a: Canelo Alvarez napušta pojas!

K1 / Boks 19.05.2016 13:43h Autor:

Canelo Alvarez (Facebook)

Boksačke fanove sve više zanima kada i hoće li se uopće dogoditi okršaj između Saula Canela Alvareza i Gennadyja Golovkina. Najnovije informacije govore kako se situacija dodatno zakompicirala, a ograničenost rokovima je izgleda naljutila Meksikanca koji je WBC-u poručio kako napušta pojas, ali da i dalje ima namjeru sudjelovati u pregovorima za jedan od najiščekivanijih boksačkih susreta.

“Nakon puno razmatranja, poručio sam svom timu u Golden Boy Promotionsu da nastave pregovore oko borbe s Gennadyjem Golovkinom i neka ih finaliziraju čim je prije moguće. Također sam obavijestio WBC da napuštam njihovu titulu. Nikog se ne bojim i cijelu karijeru prihvaćam borbe koje nitko ne želi, a danas možemo najviše svjedočiti tome kako govorim istinu. Borit ću se s ‘GGG-om’ i pobijedit ću ga, ali me u ring neće prisiljavati umjetni rokovi. Nadam se kako će ostavljanjem istih po strani oba tima nastaviti pregovore te da ćemo nas dvojica ući u ring čim prije i fanovima priuštiti borbu koju žele vidjeti”, izjavio je Alvarez.

Cijelu priču potvrdio je i Oscar De La Hoya koji se slaže sa svime što je rekao njegov borac. O raspletu ove priče odlučit će timovi boksačkih zvijezda koji će u skorije vrijeme morati sjesti za stol i bez pritiska rokova pronaći zajednički jezik.

Podsjetimo, obje strane su od WBC-a dobile nalog da borbu dogovore unutar roka od 15 dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI