Čak 60 posto čitatelja Fight Sitea misli da je Wilder najteži protivnik za Joshuu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.10.2018 15:17h Autor:

Joshua i Wilder (Instagram)

Gotovo 60 posto posjetitelja Fight Site portala, koji su sudjelovali u našoj posljednjoj anketi na temu “Tko je najopasniji protivnik za Anthonyja Joshuu?” smatra da je to Amerikanac Deonatay Wilder.

Točnije, 59 posto glasova je otišlo na WBC prvaka u superteškoj kategoriji. Takav odabir je logičan i očekivan s obzirom da se većina boksačkih analitičara slaže kako je upravo Wilder daleko najozbiljniji test za Joshuu u ovom trenutku. Doduše, Wildera trenutačno čeka meč protiv Furyja početkom prosinca koji će nam mnogo toga otkriti.

A upravo Tyson Fury je drugi najpopularniji izbor na našem portalu. Za kontroverznog Engleza se odlučilo 34 posto glasača. Fury je, baš kao i Wilder, i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri. Nakon što je svladao Vladimira Klička i okitio se pojasevima svjetskog prvaka, pao je u sportsku i životnu krizu koja je dovela do dvogodišnje boksačke pauze. Nakon povratka i dvije pobjede zaredom, Wilder je prvi ozbiljan test za Furyja.

“Nitko od navedenih” – je treći odgovor u anketi koji je dobio najviše glasova. Za njega se odlučilo samo 4 posto, dok se za Diliana Whytea odlučilo samo 3.

Podsjećamo kako je Anthony Joshua u posljednjoj obrani prije nekoliko dana svladao Alexandera Povetkina prekidom u 7. rundi. Britanac je nakon lošeg ulaska u meč uspio plasirati jednu snažnu desnicu i na koncu dovršiti posao nakon što se Rusu u više navrata brojalo.

Rezultate ove ankete možete prokomentirati u komentarima ispod članka. Svima koji su izdvojili vrijeme zahvaljujemo!

Tko je najopasniji protivnik za Anthonyja Joshuu?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI