Čak 5000 čitatelja Fight Sitea bodovalo meč Fury vs. Wilder: Je li “Draw” bio pošten rezultat ili ne?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.12.2018 13:11h Autor:

Fury vs Wilder (Screenshot)

Nema ništa bolje do dobre kontroverze. To je po tko zna koji put dokazao boksački meč između Tysona Furyja i Deonatayja Wildera, koji se odigrao proteklog vikenda u Los Angelesu.

Iako se nesumljivo radilo o jako zanimljivom i atraktivnom boksačkom meču, koji je ponudio sve što jedan boksački meč mora ponuditi da bi bio dobar, a to podrazumijeva preokrete i nokdaune, najviše govora je ipak bilo o sudačkoj odluci. Naime, suci su nakon 12 rundi proglasili neodlučen ishod što znači da ćemo vrlo vjerojatno gledati revanš.

No, ovakva odluka je izazvala pregršt kontroverzi. Jedni smatraju da je Wilder pokraden, drugi da je Fury trebao slaviti. Treći vjeruju da je Draw pošten ishod, a oni četvrti niti sami ne znaju.

I stoga smo odmah nakon završetka meča odlučili čitateljima Fight Sitea ponuditi mogućnost da sami boduju ovaj boksački spektakl. Uspjeh je nevjerojatan.

U samo nekoliko dana anketa je sakupila gotovo 5000 glasova što je čini jednom od najpopularnijih anketa do sada na našem portalu. A sada je vrijeme za podvlačenje crte i analiziranje rezultata.

Oni su prilično neizvjesni i podijeljeni. Najviše glasova je otišlo na odgovor “Fury je trebao pobijediti”. Meč je za britanskog boksača bodovalo čak 45 posto naših čitatelja.

Drugi najpopularniji odgovor je “Neriješeno je najpošteniji ishod”. Tako je na koncu dvoboj i službeno bodovan, a za ovu opciju se odlučilo 24 posto glasača.

Samo 2 postotna poena manje je dobio odgovor “Wilder je trebao pobijediti”, što znači da je 22 posto naših posjetitelja dvoboj bodovalo za aktualnog WBC prvaka svijeta.

I na koncu ima još 9 posto neodlučnih koji “Niti sami ne znaju jer je meč mogao otići na svaku stranu”. Ako ovaj postotak pribrojimo glasovima koji su otišli na “nerješen ishod”, dobijemo čak 33 posto glasača koji se zapravo slažu s odlukom sudaca i to onda ovu opciju čini drugom najpopularnijom.

Najviše posjetitelja Fight Sitea ipak vjeruje da je Tyson Fury te večeri u Los Angelesu bio bolji i da je trebao slaviti pa je ta opcija službeno i “pobijedila”.

Anketu ćemo ostaviti aktivnom još neko vrijeme, a ove rezultate možete komentirati ispod teksta. Svima zahvaljujemo na utrošenom vremenu i trudu!

Kako ste bodovali meč Wildera i Furyja?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI