Buffer: “Pacquiaovi ljudi” su me zvali da ih spojim s McGregorom! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.12.2017 12:30h Autor:

Pacquiao, White, McGregor (Instagram)

Slavni UFC-ov najavljivač u Octagonu Bruce Buffer je u posljednjem ekspresnom intervjuu za TMZ Sports otkrio kako Manny Pacquiao i dalje planira odraditi boksački mega meč s Conorom McGregorom. Buffer je, naime, izjavio da su ga “Pacquiaovi ljudi zvali zbog meča s McGregorom” jer su htjeli da upravo Buffer porazgovara s Conorovim menadžmentom.

“Svaka čast Mannyju Pacquiaou, on je jedan od meni najdražih boksača u povijesti. Smatram osobno da je meč između Mayweathera i Mcgregora meč u kojem smo svi uživali i koji je vrijedio 100 dolara zabave. Ali radije bih vidio McGregora ponovno u MMA-ju. To je nešto što me u ovom trenutku više uzbuđuje. Dajde da vidimo jednog boksača kako ulazi u kavez i bori se pod MMA pravilima. To bi možda mogao biti veliki komercijalni uspjeh”, objasnio je Buffer na početku kratkog intervjua.

Podsjećamo, bivši boksački svjetski prvak je nedavno preko društvenih mreža prozvao Conora McGregora. S obzirom da je Filipinac na samom kraju karijere ne čudi da bi još jednom prije konačnog vješanja rukavica o klin htio zaraditi ogroman novac koji bi mu dvoboj protiv McGregora sigurno omogućio. Slavni najavljivač otkriva zbog čega su ga kontaktirali “Pacquiaovi ljudi”…

“Ali iskreno… gledajte Manny Pacquiao. Oni koji ga znaju i znaju njegovu prošlost i kako trenira. Nikada ne znaš. To bi svakako bila mega borba. Da Pacquaio uđe u Octagon i bori se protiv Conora. McGregor je već bio u boksačkom ringu. Možda je vrijeme da netko tko ima sjajan status u boksu uđe u Octagon. Neki od Mannyjevih prijatelja su me zvali i pitali mogu li razgovarati s Conorovim menadžmentom. Uspio sam to izdogovarati u proteklih šest mjeseci. Ali to nije nešto s čime se bavim. Ali rekao sam im koga trebaju zvati, tko su pravi ljudi. Novac je taj koji uvijek priča priču”, zaključio je Buffer.

I dalje nije poznato kada bi se u bilo kakvo borilište trebao vratiti UFC-ov prvak Conor McGregor. Ne zna se hoće li ispoštivati riječ i vratiti se u Octagon ili će ostati u boksu kako se također može čuti. Čitavu 2017. je proveo izvan UFC-a, nije niti jednom branio pojas prvaka, ali je neovisno o tome ostao na tronu lake kategorije. U jedinom nastupu (boksačkom) u 2017. je zaradio 100 milijuna dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI