Buco Ostojić se vraća nakon duge pauze!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.06.2012 15:05h Autor:

Ostojić VS Hari (screenshot)

 Jedan od najiskusnijih hrvatskih boraca, Domagoj “Buco” Ostojić, napokon se vraća tamo gdje se najbolje osjeća – u ring. Kako je otkrio u razgovoru za ProFightStore, svoj idući meč odradit će na priredbi SuperKombata protiv Raula Catinasa!

Ostojić je tijekom svoje dugogodišnje karijere u ring ulazio s nekim do najpoznatijih boraca na svijetu, a borio se također i protiv Badr Harija, koji je po mnogima danas najbolji kickboxer na svijetu u teškoj kategoriji.

Splitski borac imao je u posljednje vrijeme mnogo problema, što privatnih, što zdravstvenih, s obzirom da dugo vremena zbog problema s kralježnicom nije mogao ni trenirati. Svoj povratnički meč trebao je odraditi još prije dva mjeseca kada je bilo u planu da u blizini Trevisa u Italiji odradi MMA borbu protiv Mattea Minozija, no menadžment talijanskog borca tom se prilikom ipak odlučio za jednog manje iskusnog protivnika.

Problemi su očito iza Ostojića te najavljuje da će utišati sve koji su u posljednje vrijeme sumnjali u njega. “Moj motiv za povratak u ring je dišpet, da pokažem svima koji su me otpisali i naslađvali se mojim problemima, koliko sam daleko spreman doći”, rekao je za ProFightStore.

Ovo je veliki ispit za 34-ogodišnjeg Ostojića jer je Catinas u posljednjem nastupu osvojio Superkombatov turnir u Cluju. U polufinalu je nokautirao Jairzinha Rozenstruika, a u finalu na bodove dosta lako dobio Britanca Daniela Sama.

Ostojić se u karijeri između ostalih dva puta borio s Badrom Harijem, te Paulom Slowinskim, Dževadom Poturkom i Antonijem Hardonkom.

Borba protiv Raula Catinasa na SuperKombatu bit će održana 7. srpnja u Bugarskoj, a na toj priredbi će također nastupiti u turniru teškaša i Zagrepčanin  Mladen Brestovac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI