Buakawow nesportski potez obilježio K1 World Max Finale, Kehl postao prvak (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.10.2014 09:21h Autor:

Enriko Kehl

Jučerašnje K1 World Max Finale obilježio je nevjerojatan potez Buakawa Banchameka. Nakon što je objavljeno da će se u finalnoj borbi, u kojoj je nastupio protiv Enrika Kehla, održati dodatna runda, tajlandski borac je napustio ring. Prvak je tako postao mladi Njemac, Enriko Kehl.

Rijetko viđen potez jednog od najboljih kickboksača i muaythai boraca u povijesti, Buakawa Banchameka, viđen je u finalnoj borbi K1 World Max 2014 eventa, koji je održan jučer u tajlandskoj Pattayi. On je nastupio protiv 22-godišnjeg Njemca, Enrika Kehla, a nakon tri runde fantastičnog kickboksa, napravio je nešto nevjerojatno.

Naime, nakon što je donesena odluka da nema pobjednika i da se mora odraditi dodatna, četvrta runda, Buakaw je samo otišao iz ringa, doslovno ga napustivši, odnosno odbivši se boriti. Tako je Kehl postao osvajač ovog turnira u velter kategoriji, gdje je do finala savladao još Shanea Campbella, Maxima Suareza i Henri van Opstala.

U sunaslovnoj borbi je nastupio Paul Daley i još jednom pokazao koliko je dobar i opasan kickboksaš. Protiv njega se borio Mohammed Ghaedibardeh iz Irana, a nakon tri intenzivne runde, Daley je slavio jednoglasnom odlukom. Zanimljivo je da je Daley nastupio u kategoriji do 80 kilograma, a najavio je kako planira i dalje nastupati unutar K1, i to baš u toj kategoriji.

Osim ova dva meča, održano je još šest superfight borbi, a sve se održalo u prepunom Indoor Athletic Stadium u Pattayi u Tajlandu.

K1 World Max 2014 – rezultati:

Enriko Kehl def.  Buakaw Banchamek – predaja, R4
Paul Daley def.Mohammad Ghaedibardeh – jednoglasna odluka
Lee Sung-Hyun def.Andrei Kulebin – jednoglasna odluka
Maximo Suárez def. Tural Bayramov – TKO
Andre Dida Amade def. Li Yankun – jednoglasna odluka
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI