Buakaw zbog problema s Por Pramukom najavio kraj karijere!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 31.05.2012 14:18h Autor:

Buakaw Banchamek

Buakaw Banchamek nije uspio u drugoj rundi pregovora s Por Pramuk Gymom ishoditi otpusnicu kako bi se nastavio boriti kao član Banchamek Gyma te je zbog toga najavio kraj karijere.

Na Tajlandu je danas održan drugi krug pregovora između Buakawa i predstavnika Por Pramuk Gyma, čiji je Buakaw bivši član. Na stolu se našla ponuda Por Pramuka koja bi obvezala Buakawa na suradnju do studenog 2018. godine, no problematičnim se pokazao njihov zahtjev o podjeli prihoda koji nisu direktni honorar za borbu.

Honorar za mečeve trebao se dijeliti na način da 60% ide Buakawu, a 40% Por Pramuku, dok bi se svi ostali prihodi dijelili na način da 75% ide Buakawu, a 25% Por Pramuku. Također je izražena želja i za odustajanjem od tužbe protiv novog Buakawovog trenera u slučaju prihvaćanja ove ponude.

Buakaw je ponudu odbio zahtijevajući da se svi ostalih prihodi ne dijele na način 75-25, već da kompletan iznos pripadne njemu s objašnjenjem da ima 30 godina i da mu nije još previše vremena preostalo za nastupe u borilačkom sportu.

S obzirom da dogovor nije postignut, Buakaw je istaknuo da se ovo može riješiti na samo jedan jedini način, njegovim umirovljenjem. To i jest njegova odluka zasad, no uvijek postoji mogućnost da se u idućim danima nešto promijeni i uspije postići određeni dogovor između Buakawa i Por Pramuka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI