Buakaw završio u bolnici, meč protiv Pacquiaoa je totalna laž!

K1 / Boks 31.10.2012 08:23h Autor:

Buakaw

Jedan od najboljih thai boksača današnjice, Buakaw por Pramuk, završio je ovog tjedna u bolnici zbog zdravstvenih problema koji ipak nisu toliko ozbiljni, a čini se da je meč protiv Mannyja Pacquiaoa samo velika izmišljotina.

Ovog mjeseca borilačka scena ostala je u pravom malom šoku nakon što su neki tajlandski mediji objavili vijest da Buakaw por Pramuk ima veliku želju odraditi meč protiv jednog od najboljih boksača svih vremena, Mannyja Pacquiaoa, i to po njegovim pravilima. Navedena je tom prilikom i izjava jednog od čelnih ljudi borilačkog sporta na Tajlandu da novac u cijeloj toj priči nije problem i kako je to meč koji bi trebao biti organiziran u sklopu velike tradicionalne priredbe povodom rođendana kralja.

Prava nevjerica zavladala je, kako među Mannyjevim, tako i među Buakawovim fanovima, a priča polako dobiva svoj rasplet. Phuket News objavio je prije nekoliko dana vijest da je cijela priča izmišljena od strane jednog medija isključivo s razlogom kako bi povećali posjećenost svog Internet portala, a s obzirom da o toj temi već neko vrijeme nema nikakvih novosti, čini se da je zaista tako.

Spomenimo i da je Buakaw posljednjih dana u bolnici zbog jakih bolova u trbuhu, no čini se da se ne radi o ničemu ozbiljnijem, ali trenutno se ne zna hoće li njegova borba zakazana za 25. studeni u polufinalu Thai Fight biti održana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI