Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Buakaw se vraća u ring 17. travnja | Fight Site

Buakaw se vraća u ring 17. travnja

K1 / Boks 20.03.2012 09:42h Autor:

Thai Fight plakat

Thai Fight prošle je godine organizirao dva vrlo uspješna turnira, u kategorijama do 67 i 70 kilograma, na kojima su nastupila ugledna imena poput pobjednika u kategoriji do 70 kilograma Buakawa, te Yodsaenklaija Fairtexa i Fabija Pince.

Thai Fight vraća se 17. travnja u Pattayi na Tajlandu. Najzanimljiviji je, nakon svih događaja s njegovim sad već bivšim kampom, povratak Buakawa.

Najavljen je pod imenom Buakaw Banchamek Gym što je ime dvorane koju gradi u suradnji s proizvođačem opreme Yokkao u njegovom rodnom Surinu. Protivnik će mu biti Francuz Mickael Cornubet.

Saiyok će se prije nastupa na SLAMM!!-u protiv Mohammeda Khamala, suočiti s Rusom Rustemom Zaripovim. Pobjednik prošlogodišnjeg turnira do 67 kg Kem Sitsongpeenong u ring će ući s Marokancem Tarekom Slimanijem. Sudsakorn Sor Klinmee, kojeg ste mogli vidjeti na Fight Channelu u finalu Fight Codeova turnira prošle godine, borit će se s Superbonom Lukjaomawareejem, koji je trenutno rangiran kao 3. borac Lumpini stadiona u kategoriji do 63.5 kilograma.

Popis najavljenih mečeva:

74kg: Bernueng Topking Boxing (Tajland) vs Youssef Boughanem (Belgija)

70kg: Saiyok Pumpanmuang (Tajland) VS Rustem Zaripov (Rusija)

70kg: Khem Sitsongpeenong (Tajland) VS Tarek (Maroko)

67kg: Sudsakorn Sor. Klinmee (Tajland) VS Superbon Lukjaomawaree (Tajland)

70kg: Buakaw Banchamek Gym (Tajland) VS Mickael Cornubet (Francuska)

68kg: Roongroj Phechrungrueang (Tajland) VS TBA

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI