Buakaw se ispričao zbog maltretiranja psića: Bila je to samo igra!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.08.2014 22:12h Autor:

Buakaw

Fanovi sjajnog tajlandskog kick boksača Buakawa Banchameka u srijedu su bili šokirani nakon što se Internetom proširila snimka na kojoj maltretira psića.

Takvo ponašanje Buakawa naišlo je na jednoglasnu osudu borilačke zajednice, koja je u pravilu inače angažirana u raznim humanitarnim akcijama zaštite životinja i protiv nasilja nad njima.

Napokon se oglasio i sam Tajlanđanin koji je objasnio o čemu se radi i javnosti ponudio ispriku zbog svog ponašanja.

"Svima koji su pogledali tu snimku želim se ispričati ukoliko sam ih uvrijedio na bilo koji način. Pas kojeg vidite na toj snimci zove se Milo. Kad su on i njegov brat Cafe bili maleni ljudi su ih pokušali otrovati kako bi ih se riješili, pa smo ih mi u klubu uzeli k sebi te pružili im dom i ljubav. Na toj snimci ja sam se samo igrao s Milom i to je krivo shvaćeno, nije mi bila namjera ozlijediti ga. Želim još jednom napomenuti da je Milo odlično udomljen kod nas i da se sjajno brinemo za njega. Oprostite još jednom!", poručio je Buakaw.

Inače, spomenimo da je snimka tijekom četvrtka uklonjena s YouTubea od strane samog objavljivača, no postoje i "rezervne snimke", a jednu od njih možete pogledati ovdje.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI