Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Buakaw želi boksački meč protiv Mannyja Pacquiaoa! | Fight Site

Buakaw želi boksački meč protiv Mannyja Pacquiaoa!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.10.2012 13:50h Autor:

Buakaw

Krajem godine mogao bi se održati jedan iznimno atraktivan boksački okršaj u kojem bi sudjelovali proslavljeni Manny Pacquiao i Buakaw Por Pramuk.

Tradicionalna borilačka priredba koja se na Tajlandu održava krajem svake godine u čast rođenja njihova kralja mogla bi ovog prosinca donijeti jedan iznimno neuobičajen okršaj, ali zato definitivno vrlo atraktivan.

Buakaw Por Pramuk izrazio je želju da se ovog puta ne bori po Muay Thai pravilima, već da se nada boksačkom meču, a da bi za protivnika vrlo rado htio odličnog Filipinca Mannyja Pacquiaoa, koji je jedan od najbolje plaćenih sportaša na svijetu posljednjih par godina.

Rođendan kralja je 5. prosinca, no još uvijek nije određen točan datum ovogodišnje priredbe u njegovu čast. Čini se da Tajlanđanima financije neće biti problem te će zaista pokušati realizirati ovu odličnu borbu.

"Bez obzira koliki novac Pacquiao tražio za ovu borbu, mi ćemo je htjeti organizirati", rekao je jedan Somchai Charoensombat, jedan od čelnih ljudi borilačkog svijeta na Tajlandu.

Buakaw se još nikad nije borio po pravilima boksa, a nedavno se bila proširila glasina da bi zbog tadašnje zabrane odrađivanja K-1 i Muay Thai mečeva mogao karijeru nastaviti u MMA te su i objavljene neke njegove snimke na kojima uvježbava svoje parterske vještine, no kasnije je ipak rečeno da Buakaw nema u planu ulazak u kavez.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI