Broner se propisno osramotio: “Kontrolirao sam meč, svi znaju da sam ga prebio!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.01.2019 12:28h Autor:

Adrien Broner

Adrien Broner bio je neizmjerno ljut nakon poraza od Mannya Pacquiaoa. Smatra se pokraden, no njegov razgovor s reporterom Jimom Grayem ipak spada u nešto najbizarnije što smo u ringu vidjeli u posljednje vrijeme.

Broner je već tijekom meča davao dojam kako je uvjeren u svoju dominaciju, iako je neke trenutke dobrog boksa prezentirao tek od četvrte do šeste runde. U cijelom ostatku je Pacquiao bio dominantan. Broner kao da to nije shvaćao te mu se po govoru tijela vidjelo da je uvjeren u svoju pobjedu. Tako mu niti malo nije bilo drago kada je čuo kako je uvjerljivo poražen, što je ishod s kojim se slažu apsolutno svi pa vjerojatno čak i njegov tim iz kuta. No, on je nakon meča osjetio potrebu izraziti svoje nezadovoljstvo.

“Imam puno toga za reći, dođi ovamo”, rekao je Broner reporteru Jimu Grayu, na što mu je ovaj rekao da će ovo odraditi profesionalno ili izjavu neće niti dati. Broner je nastavio:

“Pobijedio sam ga, svi ovdje znaju da sam ga prebio. Kontrolirao sam meč, on je konstantno promašivao, a ja sam njega čisto pogađao.” 

Gray mu je nakon toga rekao kako je u prosjeku imao manje od osam udaraca po rundi, no Broneru to nije predstavljalo apsolutno ništa, on je nastavio po svom.

“Meni zvuči kao da si ti u startu protiv mene. Ne bih trebao tako niti razgovarati s tobom, no nešto ću reći. Želim zahvaliti svoj ekipi koja je došla i znam da sam pobijedio ovog momka. Ono što pokušavaju je dogovoriti novi meč Pacquiaoa i Mayweathera. Ne brine me to, ja sam i dalje tip na vrhu”, dodao je.

Posljednje pitanje reportera bilo je na temu toga što misli o tome što je na tri pobjede, tri poraza i jednom neodlučenom meču u posljednjih sedam nastupa.

“Da, ja sam na 3-3-1, ali protiv tebe bih bio na 7-0”, odgovorio mu je ljuti Broner.

“To baš i ne bi puno značilo”, samo je kratko na odlasku rekao 60-godišnji reporter Showtime Sportsa. Ništa drugo mu nije niti mogao reći.

View this post on Instagram

#adrienbroner believes he won #pacquiao fight 😮 What y’all think? 🤔

A post shared by Kollege Kidd (@kollegekidd) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI