Britanski tabloid: Mayweather prodaje aute, ostao je bez novca?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.03.2017 10:04h Autor:

Trevita

Može li Floyd Mayweather uopće ostati bez novca? Teško, ali ne i nemoguće. Već smo viđali bankrote slavnih boksača koji su u karijerama zaradili desetke i stotine milijuna dolara. No, “The Money” je ipak malo drugačija zvijerka. Poznat po dobrom i pametnom upravljanju sa svojim novcem, jedan od najboljih boksača današnjice će teško završiti na prosječkom štapu. To ipak nije zasmetalo britanskom The Sunu da se zapita “Je li Floyd ostao bez ozbiljnog novca?”.

Razlog nihovog članka jest prodaja jednog od najskupljih automobila u TMT ergeli – Koenigseega CCXR Trevite. Slavni je boksač, naime, odlučio prodati svoj primjerak ovog super automobila koji je, usput rečeno, proizveden u tek dva identična primjerka. Mayweather ga je kupio 2015. godine za 4.8 milijuna dolara, a njegova Trevita je jedina homologizirana za vožnju u SAD-u. “Bugatti fighter”, kako zovu ovaj auto ima 1018 konjskih snaga, a do 100 km na sat ubrza za samo 2.9 sekundi.

Nije poznat razlog prodaje ovog super automobila, no da ponovimo tezu s početka priče…teško je zamisliti da je Mayweather potrošio više od pola milijarde dolara koliko je zaradio u profesionalnoj karijeri…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI