Britanski mediji najavljuju: Ovaj tjedan će se i službeno najaviti dvoboj McGregora i Mayweathera!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.04.2017 14:34h Autor:

Ilustracija

Britanski mediji najavljuju ogromnu, vrlo važnu medijsku objavu iz tima Floyda Mayweathera koja će se gotovo sigurno dogoditi ovaj tjedan. Ne pišu o čemu se točno radi, no nije teško pretpostaviti da bi Mayweather trebao najaviti da je dogovor s McGregorom konačno pao te bi usput trebao najaviti mjesto i vrijeme meča stoljeća.

Preteklih tjedana se dvojac prozivao po medijima s jasnom namjerom da dodatno podignu tenzije i zapale fanove za nešto što je sada već prilično izgledno da će se dogoditi. Čak je i predsjednik UFC-a, McGregorov poslodavac Dana White, popustio te je priznao da ne može napraviti ništa da spriječi boksački dvoboj. Ako ne može spriječiti, onda se i on i njegova kompanija mogu ukrcati na taj vlak te će pokušati izvući što više novca i koristi iz njega.

McGregor je ponovno zatražio boksačku licencu u državi Nevadi, nakon što je platio znatno umanjenu kaznu Atletske Komisije te države koja mu je naplaćena zbog incidenta na press konferenciji uoči dvoboja s Diazom. Osim Las Vegasa, spominje se i Moskva kao grad eventualni domaćin meča, ali i New York zbog objektivnih razloga.

Govoreći o datumu dvoboja, već je poznato kako je rezervirana T-Mobile Arena za drugi vikend u lipnju, a da su hoteli oko tog datuma značajno podigli cijene smještaja. Dakako, to ne mora ništa značiti, ali i i može…

I na koncu ono zbog čega se sve ovo radi – milijuni zelembaća, odnosno dolara. Navodno je McGregor pristao na 100 milijuna dolara “flat”, dok će se Mayweather naplatiti iz ostatka prihoda, prije svega PPV-a. Procjenjuje se da će meč srušiti sve rekorde zarade i da bi trebao donijeti oko pola milijarde dolara.

Svi čekamo mega objavu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI