Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Britanac organizira boksački meč za invalide u kolicima! (VIDEO) | Fight Site

Britanac organizira boksački meč za invalide u kolicima! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.11.2015 16:27h Autor:

Screenshot

Ujedinjeno Kraljevstvo će idući mjesec organizirati svoj prvi meč za boksače u invalidskim kolicima na WCMMA 23 priredbi.

Priredba će biti rezultat suradnje između organizacije WCMMA i neprofitne organizacije Ratnici modificiranih slobodnih borilačkih vještina u kolicima(MMMAWW) koju je osnovao Colin Wood. U meču će se boriti Phil Bousfield i Paul Robinson koji će odraditi tri dvominutne runde prema modificiranim pravilima koja je osmislio sam Wood.

"Ovo će biti prvi boksački meč u kolicima u U.K. Pokušao sam stvoriti tim ljudi, ali su svi zloupotrebljavali situaciju. Ljudi ne razumiju timski rad, bilo je dosta pohlepe, sebičnosti i ljubomore. Do sada sam sve radio sam, pravila, regulacije, klasifikacije, kao i dizajn boksačkih kolica", rekao je Wood.

Wood planira u budućnosti proširiti MMMAWW i promovirati vlastite priredbe, ali zasada će se mečevi ratnika u kolicima biti odvojeni od ostalih borilačkih organizacija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI