Brestovac sutra revanšira s Wilnisom: Očekujem oprezniju i pametniju borbu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.11.2016 12:33h Autor:

Mladen Brestovac & Jahfarr Wilnis

Mladen Brestovac će sutra pokušati osigurati status prvog izazivača kada se na Glory 35 priredbi u Nici obračuna s Jahfarrom Wilnisom kao prvom preprekom u sklopu turnira četvorice čiji će pobjednik napasti naslov prvaka teške kategorije, Rica Verhoevena.

“Stigli smo u Nicu. Osjećam se odlično i spreman sam za turnir” rekao nam je Brestovac koji se u Francusku zaputio s trenerom Aleksandrom Pupcem.

Osim Brestovca i Wilnisa na turniru će se također obračunati Benjamin Adegbuyi i Hesdy Gerges. “Scorpion Sting” tako ispred sebe potencijalno ima dva meča s izuzetno teškom konkurencijom.

“Turnir će biti težak, ali pripreme sam prilagodio ovom formatu i ne bi trebalo biti nikakvih problema, imat ću energije za odraditi sve runde ako bude potrebno.”

A sve runde Brestovac definitivno nije odradio u prvom susretu s Wilnisom na Glory 14 priredbi u Zagrebu 2014. godine. “Scorpion Sting” je tada surinamsko-nizozemskog borca zaustavio svojim poznatim “highkickom” nakon nešto više od jedne minute.

“Očekujem dobru borbu. Mislim da ćemo obojica biti puno oprezniji i raditi pametnije nego u prvom meču.”

S obzirom na ishod prvog susreta Brestovac u meč s Wilnisom može ući pun samopouzdanja, no to je tek početak. Ako prođe u finale postoji dobra da će ga tamo dočekati Adegbuyji, borac s kojim na prošlogodišnjem turniru po drugi put u karijeri nije imao sreće.  Najbolji hrvatski kick boksač će zato trebati podršku svih fanova kako bi skupio snagu i koncentraciju da osigura novi susret s Verhoevenom.

“Ljudima koji me prate poručujem da navijaju za mene i podrže me da dođem do pobjede.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI