Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brestovac i Stanić dobili nove i još jače protivnike! | Fight Site

Brestovac i Stanić dobili nove i još jače protivnike!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.02.2013 22:42h Autor:

Opatija Fight Night 5

Opatija Fight Club za 23. veljače u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner priprema zaista odličnu borilačku priredbu.

No, problemi su sastavni dio praktički svakog borilačkog eventa, borci se ozljeđuju, a to najbolje zna predsjednik UFC-a Dana White koji je tijekom proteklih godinu dana iz tog razloga morao otkazati doslovno na desetke borbi.

Nažalost, slično se događa i kad je u pitanju Opatija Fight Night 5 te je prije nekoliko dana iz Nizozemske stigla obavijest da je Marcello Adriaansz odustao od borbe protiv jednog od najboljih hrvatskih teškaša Mladena Brestovca, a Vichenzo Renfurm koji je trebao imati meč protiv Ivana Stanića se ozlijedio.

Zahvaljujući brzoj reakciji pronađene su itekako dobre zamjene u Belgiji, a moglo bi se čak i reći da se radi o još težim protivnicima.

U glavnom meču večeri domaćinu Staniću suprotstavit će se Belgijac Laurent Attrifi, koji je već ulazio u ring s nekom prilično poznatim imenima, a ima iza sebe i iskustvo nastupanja u uglednoj organizaciji It's Showtime koju je kupio Glory u drugoj polovici 2012. godine.

Brestovac će snagu odmjeriti također s Belgijcem, njegov protivnik je 27-godišnji Andy van Steene. Radi se o iznimno iskusnom borcu, tamošnjem višestrukom K-1 prvaku. Kako javlja njegov menadžer, Van Steene je u svojoj karijeri odradio čak 79 borbi, a u njih 66 je slavio.

Na linku http://www.youtube.com/watch?v=WN68pKNcpDk moguće je pogledati odličnu borbu koju je prošle godine Laurent Attrifi odradio protiv poznatog Toma Duivenvoordea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI