Brestovac i Ostojić večeras u akciji uživo na Eurosportu

K1 / Boks 07.07.2012 08:58h Autor:

Brestovac na predstavljanju u Varni

 

 Večeras u ring u Bugarskoj ulaze dva hrvatska borca. Na priredbi SuperKombata u Varni nastupaju Mladen Brestovac i Domagoj Ostojić.

Sve oči fanova borilačkih sportova noćas će biti upućene prema Las Vegasu i UFC-u 148, no treba ipak nekako skratiti vrijeme do 04:00 kada počinju glavne borbe u MGM Grandu, a prilično dobru priredbu večeras će nam ponuditi i SuperKombat.

Na priredbi će se održati i jedan od kvalifikacijskih turnira za završni turnir teškaša SuperKombata, a na njemu nastupa naš Mladen Brestovac, koji će se u polufinalnom meču večeras susresti s mladim protivnikom Benjaminom Adegbuyijem.

Radi se o borcu nigerijskih korijena koji je ipak cijeli svoj život proveo u Bukureštu, a u dosadašnjoj karijeri ostvario je deset pobjeda i jedan poraz, dok je jedan njegov meč završio neriješeno.

U prestiž meču nastupa nakon duge pauze i Domagoj “Buco” Ostojić koji će se naći u ringu s Raulom Catinasom, vrlo dobrim protivnikom, koji je ipak od našeg borca primjetno niži i lakši.

Spomenimo i da se će se održati meč za SuperKombatovu titulu svjetskog prvaka do 95 kilograma između Freddyja Kemayja i Ismaela Londta. Cijela priredba može se pratiti uživo na Eurosportu od 21:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI