Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brestovac high kickom nokautirao Gergesa nakon samo pola minute (VIDEO) | Fight Site

Brestovac high kickom nokautirao Gergesa nakon samo pola minute (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.09.2017 22:47h Autor:

Gerges vs. Brestovac

Mladen Brestovac na najbolji je mogući način odradio svoj novi Glory nastup. Izašao je pred Hesdy Gergesa na njegovom domaćem terenu te ga nokautirao nogom u glavu nakon samo pola minute.

Nakon što je Hesdy Gerges cijeli tjedan tvrdio da do sada nikada nije poražen u Amsterdamu, iako ga je prošle godine tamo savladao Ismael Londt, ovaj poraz će vjerojatno zapamtiti za jedno duže vrijeme. Scorpion Sting je ponovno precizno odradio ubod na potrebno mjesto te je egipatsko-nizozemski borac nakon samo pola minuta završio na podu, odakle mu nije bilo povratka.

Meč nije počeo uz puno akcije kako je Mladen najavio, budući da ni Hesdy nije od početka bacio sve karte na agresivu. Ipak, takav stil gdje je Gerges pokušavao low kickovima kontrolirati situaciju je Mladenu potpuno odgovarao. Hrvatski borac je odgovarao pametnim kretanjem unazad, a onda je samo u jednom trenutno doletio lijevi high kick. Gergesu su se svjetla ugasila, a Mladenove ruke bile su u zraku. 33-godišnji hrvatski borac vratio se u Glory ring nakon poraza od Benjamina Adegbuyia i pred Ricom Verhoeven ostavio nevjerojatno bitnu poruku, kako je spreman još jednom pokušati napasti njegov pojas.

Pogledajte ovaj fantatičan Mladenov high kick, za kojeg već sada možemo reći kako će se ubuduće naći na svakoj Gloryeovoj kompilaciji najboljih poteza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI