Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brestovac: Cro Cop me 5 tisuća puta udario high kickom u glavu | Fight Site

Brestovac: Cro Cop me 5 tisuća puta udario high kickom u glavu

K1 / Boks 07.02.2012 15:47h Autor:

Cro Cop Final Fight press konferencija

U novom broju sportskog tjednika Max, hrvatski kick boker Mladen Brestovac najavljuje borilački spektakl “Cro Cop Final Fight” koji ćemo za nešto više od mjesec dana pratiti u zagrebačkoj Areni. Brestovca tamo čeka prilično težak zadatak protiv Tunižanina Mourada Bouzidija.

Mladen je u tekstu pod naslovom “Nokauter s diplomom” izjavio i kako traži posao u struci van borilačkih sportova.

“I cure kad čuju da sam borac, misle da sam zatucan, da samo gledam s kime bih se potukao. Ali kad započnem razgovor, kad spomenem da sam završio fakultet, ispričam koju foru i vide da nisam agresivan, ploča se okreće… Vide da nisam nimalo drugačiji od drugih.”

“Javljam se na oglase, pokušavam, idem na razgovore za posao. Radio bih ili u banci ili u nekom osiguranju. Koja pozicija? Pa direktorska, jasno, ha-ha. Ali krećem od dna, kad-tad ću se popeti na vrh. Da dobijem pravi posao, dao bih mu prednost, oprostio se od karijere. Istina, teška srca, ali ne traje život do kraja borilačke karijere, treba dogurati do 70. ili 80. godine, odgajati djecu, zaraditi mirovinu.”

Nakon što je godinama Cro Copu glumio Pata Barryja, Franka Mira ili Royja Nelsona, na spektaklu u Zagrebu će biti i jedan od mečeva koji je prethoditi njegovo obračunu protiv Ray Sefa.

“Kažem li da me Mirko sigurno pet tisuća puta pogodio high-kickom, ljudi koji to pročitaju mislit će da sam od toliko udaraca pomutavio, da ne znam gdje sam, da mi je sve u magli i da uvjeravam ljude da su dva plus dva 22! No, ipak sam svaki put bio na to spreman, znao sam što radimo, blokirao udarac, tako da nisam osjetio kako je to kad Mirko high-kickom pogodi nekoga točno u glavu. Zato još i pričam, ha-ha.”

Koliko zna o Bouzidiju?

“On je A-klasa boraca, sve o njemu znam, a i inače pratim scenu, gledao sam većinu svih K-1 borbi, obično ih sve nađem na YouTubeu. Odličan je u boksu, klinč i udarce koljenima izbjegava, no nokautirat ću ga. Borio sam se već nekoliko puta pred 20 tisuća ljudi, u pravilu vas je strah da nećete uspjeti pokazati sve što znate. Ako se dobro pripremim, nema problema. Dolaze mi roditelji, već su navikli na tu moju “dugogodišnju ludost”. Doći će i frendovi, svi me pitaju za karte, a ja im odgovaram kao i organizator Orsat Zovko – da karata ima na nema-dzabekarata.com. Jasno, kao i sve mame, tako i moja ne odobrava sport kojim se bavim, ali kad pobijedim, rado se pohvali”, objašnjava hrvatski teškaš u razgovoru za tjednik Max.

Ostatak intervjua pročitajte u tiskanom izdanju Maxa koji se može kupiti na svim kioscima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI