Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brat: "Muhammad Ali možda ima još nekoliko dana", supruga: "Dobro je, gledao je Super Bowl" | Fight Site

Brat: "Muhammad Ali možda ima još nekoliko dana", supruga: "Dobro je, gledao je Super Bowl"

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.02.2013 15:45h Autor:

Muhammad Ali

Kad se govori o najvećim boksačima svih vremena, nema onoga tko među najbolje ne ubroji i Muhammada Alija. Prema informacijama koje proteklih dana prenose mediji, ljubitelji borilačkih sportova uznemireni su zbog navodno lošeg stanja boksačke ikone koja od 1984. godine boluje od Parkinsonove bolesti.

"Muhammad Ali je u kritičnom stanju i možda broji posljednje dane", izjavio je za medije Rahman Ali brat legendarnog sportaša.

"Ne može govoriti i ne prepoznaje me. U jako je lošem stanju. Možda ima nekoliko mjeseci, a možda nekoliko dana. Ne znam hoće li dočekati ljeto. U Božjim je rukama", rekao je Rahman Ali.

"Postigao sam sve što sam želio postići. Ne plači za mnom, ne osjećam bol", navodna je Alijeva poruka bratu u posljednjim trenucima lucidnosti.

No, ubrzo nakon što je objavljena vijest o Alijevom teškom stanju, demantijem se oglasila njegova supruga Lonnie. "Muhammad je dobro i sprema se gledati Super Bowl" prenosi USA Today riječi Lonnie Ali.

"Svake godine u ovo vrijeme pojave se iste vijesti. Mediji idu toliko daleko da tvrde da je jednom nogom u grobu", kaže Lonnie Ali.

Zorana Jagodić
zorana.jagodic@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI