Brähmer savladao Branta u sjajnom posljednjem meču prvog kruga svjetske serije (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.10.2017 08:53h Autor:

Brant vs. Brahmer

Jürgen Brähmer i Robert Brant odradili su fenomenalnu borbu u posljednjem meču prvog kola World Boxing Super Series turnira, a na kraju je slavio njemački boksač jednoglasnom odlukom sudaca.

Gledatelji u Schwerinu vidjeli su 12 rundi konstantne akcije, odnosno meč u kojem su oba boksača odlučili od samog početka napadati i tražiti priliku za plasirati što više udaraca. Ipak, od početka se vidjelo iskustvo 39-godišnjeg Nijemca koji je 12 godina mlađem Amerikancu složio pametnu taktiku u kojoj ga je doslovno vodio na svoje udarce.

Ono gdje je Brant imao prednost svakako je bilo brzina, pa je svoje najbolje udarce pogađao u serijama, no snažniji udarci, oni koji su ostavljali veću štetu, ali i bolji dojam na sucima, pripadali su bivšem višestrukom svjetskom prvaku, koji je nastupio pred publikom u svom rodnom gradu. Oba boksača dali su apsolutno sve od sebe i publiku su digli na noge. Bio je ovo svakako najuzbudljiviji meč cijelog prvog kola svjetske serije.

Na kraju je pobjedu odnio onaj konkretniji i iskusniji, no lica oba borca odavala su dojam kako su prošli kroz pravi rat u ringu, gdje niti jedan drugom nije ostajao dužan. Obojica su na kraju mogli biti zadovoljni izvedbom, pa čak i Brant koji nije skidao osmjeh i izraz zadovoljstva s lica, iako je doživio prvi poraz u karijeri. Suci su presudili 119-109, 118-110 i 116-112 u korist Brähmera, koji u polufinalu ide na vrlo neugodnog Calluma Smitha, čija visina će svakom predstavljati problem. U drugoj polufinalu se sastaju George Groves i Chris Eubank Jr.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI