Bradley pola kilograma teži od Pacquiaoa, završetkom trilogije Manny zaključuje karijeru

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.04.2016 14:55h Autor:

Pacquiao vs. Bradley

Manny Pacquiao odradili su vaganje za današnji meč, za koji je Filipinac najavio kako mu je posljednji u karijeri. Ujedno će se završiti i trilogija između ova dva boksača, unutar koje svaki ima po jednu pobjedu.

Jučer je tako u Las Vegasu održano vaganje za veliki meč kojem će večeras svjedočiti publika u rasprodanom MGM Grandu. Bradley je imao pola kilograma više od svog protivnika, a Amerikanac ujedno ovom prilikom brani WBO intercontinental titulu.

Bit će ovo njihov treći meč. Prvi put su se susreli u lipnju 2012. godine, a kad je Bradley slavio podosta kontroverznom odlukom. Jedini dosadašnji poraz u karijeri Bradley je nanio upravo Pacquiao, prije točno dvije godine, tako da će ovo sad biti ujedno zanimljivo za pogledati. Ukoliko savlada Pacquiaoa, Bradley će postati legitimni prvi kandidat za gotovo sve pojaseve velter kategorije.

Pacquiao je najavio kako je izuzetno motiviran završiti karijeru pobjedom te mu je drago da za oproštajni meč nije dogovorio laganog protivnika, nego namjerava fanovima ponuditi najboljeg PacMana, čiji će se posljednji meč pamtiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI