Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Borba između Klička i Joshue blizu finalizacije, spominju se dva datuma! | Fight Site

Borba između Klička i Joshue blizu finalizacije, spominju se dva datuma!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.09.2016 16:21h Autor:

Joshua, Hearn i Kličko (Screenshot)

Nakon što je postalo sigurno kako Tyson Fury neće braniti svoje pojaseve u meču s Vladimirom Kličkom, fanovi, promotori, ali i sami borci, počeli su zazivati okršaj između Ukrajinca i aktualnog IBF-ovog prvaka – Anthonyja Joshue.

Prije nekoliko dana je stigla vijest kako su napravljeni prvi koraci, a sada je cijela stvar blizu finalizacije, barem prema riječima promotora Eddieja Hearna.

“Nekoliko puta dnevno pričam s Berndom Boenteom (menadžerom Vladimira Klička, op.a.). Svi želimo ovu borbu. No postoji određeni iznos za koji vjerujemo da bi trebao pripasti Joshui, s obzirom na rizik, veličinu borbe, kao i njegovu trenutnu zaradu. Ako želite takvu borbu onda ju morate i nagraditi, ipak je on prvak, a Kličko izazivač, ali naravno i ogromno ime u ovom sportu. Nama samo treba brojka koja nije pretjerana te mogu reći kako smo blizu iste. Joshui se sviđa ideja ove borbe i on ne forsira ovo, to je više do mene i ostatka menadžerskog tima”, izjavio je Hearn, promotor britanskog borca.

Hearn u nastavku razgovora s Boxing News portalom otkiva kako bi iduća Joshuina borba trebala biti potvrđena već idućeg tjedna. Kao lokaciju spominje Manchester, a datum bi trebao biti 26. studeni ili 10. prosinac.

Nadamo se kako će se uz tu potvrdu naći ime Vladimira Klička.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI