Bonjasky: Znam da zvižduci u Zagrebu nisu meni bili upućeni!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.06.2014 10:30h Autor:

Cro Cop vs. Bonjasky

Remy Bonjasky je imao impresivnu karijeru tijekom koje je tri puta bio K-1 prvak i jedan je od najpoznatijih boraca na svijetu. Karijeru je okončao u Zagrebu 8. ožujka ove godine na Gloryjevom turniru u meču s Mirkom Filipovićem.

Od tada je prošlo već tri mjeseca, a za liverkick je dao intervju u kojem je na početku rekao što trenutno radi i kakvi su mu planovi.

"Imam nekoliko projekata na kojima radim, a među njima je i otvaranje druge dvorane. Radim s borcima na treninzima, držim seminare… Nije ovo mirovina jer i dalje sam prilično zaposlen."

Pojavom Gloryja došlo je i do povratka kickboksa u SAD, a "Leteći gospodin" ima samo riječi hvale za najjaču svjetsku kickboksing promociju.

"To je vrlo profesionalna organizacija koja je podigla zanimanje za ovaj sport. Ono će s vremenom biti sve veće i veće. Borbe su uzbudljive s puno nokauta."

Bonjasky se oprostio u Zagrebu i pobijedio Mirka Filipovića što je izazvalo glasno negodovanja dijela publike. U tom je trenutku zvižduke teško prihvatio.

"Bio je to događaj pun emocija. ne samo za mene. Takvo mi se što nije nikad dogodilo u karijeri, ali ne vjerujem da su meni zviždali. Zviždali su zbog rezultata. Volim ljude u Zagrebu koji su uvijek pokazivali da sam im drag. Ne znam što bih rekao. I dalje sam vrlo sretan što sam bio u mogućnosti pokazati svoju kvalitetu i što sam pobijedio."

I za kraj je otkrio nešto što možda niste znali.

"Bojim se pauka.", rekao je Bonjasky koji unatoč završetku profesionalne borilačke karijere ima velikih planova vezanih uz sport koji mu je omogućio da postane svjetska zvijezda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI