Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bonjasky napada: 90 posto boraca je dopingirano! | Fight Site

Bonjasky napada: 90 posto boraca je dopingirano!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.09.2014 09:40h Autor:

Remy Bonjasky

Jedan od najboljih kick boksača svih vremena, Remy Bonjasky, prije pola godine završio je svoju karijeru borbom u zagrebačkoj Areni na Gloryja 14 kad je slavio spornom sudačkom odlukom protiv Mirka Filipovića, a sad je odlučio progovoriti o korištenju ilegalnih supstanci u svom sportu.

"Ja sam siguran da je od 80 do 90 posto kick boksača koristilo doping, ali ja u to društvo ne pripadam. Uvijek sam smatrao da ako ne mogu prirodnim putem postići rezultate, onda da mi je bolje odustati od svega. Na taj način sam stigao do svih svojih pobjeda", rekao je Remy.

"Vrlo je očito kad se usporedi nečiji izgled sada i prije primjerice pola godine. Čeljust im je raširenija, mišićna masa se itekako povećala i sve se zna od čega to dolazi. Doping je sve češći i dobro je prihvaćen, ali ovo je sport koji se tek razvija i nema još dovoljne razine profesionalizma", dodao je Bonjasky.

Podsjetimo, Remy je tijekom svoje bogate karijere čak tri puta osvajao titulu prvaka K-1 World Grand Prix prvaka, a prema statistici Wikipedije karijeru je okončao sa skorom 78-18.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI