Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Boksački fanovi tuže Pacquiaoa za 5 milijuna dolara jer je boksao ozlijeđen! | Fight Site

Boksački fanovi tuže Pacquiaoa za 5 milijuna dolara jer je boksao ozlijeđen!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.05.2015 10:36h Autor:

Manny Pacquiao

Priča oko boksačkog meča između Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa dobila je svoj nastavak. Nakon što je Pacquiao izjavio da je u meč ušao s ozljedom desnog ramena dvojica boksačkih fanova odlučila su protiv Filipinca podiću tužbu u iznosu od 5 milijuna dolara.

Tužbu su podigli Stephane Vanel i Kami Rahbaran te traže 5 milijuna dolara odštete jer Pacquiao prilikom liječničkog pregleda uoči meča nije otkrio da je ozlijedio rame. Ovaj dvojac traži odštetu zbog netočnog predstavljanja i skrivanja informacija pri kupovini ulaznica ili pay-per-view prava za borbu Mayweather vs. Pacquiao. Naime obojica su boksača uoči meča morala ispuniti upitnik u kojem je jedno od pitanja bilo imaju li kakvu ozljedu. Pacquiao je odgovorio negativno da bi se kasnije ispostavilo kako je već tri tjedna uoči meča imao problema s desnim ramenom.

Zarada od ulaznica na ovom meču bila je 70 milijuna dolara, a kad se tome pridoda PPV zarada te uloženi novac na kladionicama onda je lako moguće da ova dvojica boksačkih fanova neće ostati usamljeni u podizanju tužbe.

Cijelu priču oko skrivanja ozljede istražit će i Sportska komisija Nevade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI