Boksačka ludnica u Las Vegasu: Ulaznica za Pacquiao VS Marquez 4 na crnom tržištu 500 dolara!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.12.2012 08:52h Autor:

Pacquiao VS Marquez 4

Jedan od najvećih boksačkih okršaja godine održat će se noćas u Las Vegasu, u ringu će se po četvrti put u svojim karijerama naći Manny Pacquiao i Juan Manuel Marquez. WBO je odlučio pobjednika nagraditi pojasom i titulom najboljeg borca desetljeća, pa je interes za borbu nevjerojatan.

Sve ulaznice za ovu priredbu koja će se održati u MGM Grand Garden Areni pred gotovo 20 tisuća gledatelja rasprodane su, a ukupan pihod premašio je deset milijuna dolara. Prema određenim izvorima može se saznati da je ulaznice moguće nabaviti isključivo na crnom tržištu, a njihova najjeftinija cijena je gotovo 500 dolara.

Očito da vrhunski boksački mečevi i dalje izazivaju u SAD-u daleko veću ludnicu od UFC-ovih priredbi iste razine, a na službenom vaganju koje je održano u petak navečer prošlo je sve u najboljem redu.

Boksački šampioni ponašali su se iznimno dostojanstveno i profesionalno. Manny Pacquiao imao je točno 147 lbs, koliko je i limit velter kategorije u boksu, a njegov protivnik Juan Manuel Marquez bio gotovo dva kilograma lakši, imao je 143 lbs.

Zanimljivo da fanovi laganim favoritom u ovom dvoboju smatraju Marqueza, iako ga je Manny pobijedio već dva puta. U TV anketi na Marquezovu je stranu stalo 55 posto glasača.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI