Boksački ring u UFC-ovom trening centru više “ne pripada McGregoru” (FOTO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.12.2017 11:48h Autor:

Conor McGregor & Pauli Malignaggi

Nekada se po malim detaljima mogu primjetiti velike promjene. Jedan od takvih malih detalja jest i podloga (platno) ringa u UFC-ovom trening centru u Las Vegasu. Istom onom trening centru gdje se svakodnevno priprema Francis Ngannou, a u kojem je i posljednje treninge uoči boksačkog mega meča protiv Mayweather, ovog ljeta odradio i slavni Conor McGregor. U tom su se ringu održavali sada već slavni sparinzi McGregor vs. Malignaggi…

Naime, ovih dana je platno na boksačkom ringu promjenjeno, a umjesto onog na kojem su ispisana dva logotipa “McGregor Sports&Entertainment” i jedan UFC-a, sada stoji onaj kompanije “ZUFFA Boxinga”.

Iako se možda tek radi o zamjeni istošene podloge nekom drugom, moguće je i da odnosi na relaciji UFC-McGregor više nisu tako idilični. Naime, sada je sasvim jasno da Irac nije održao svoju riječ i da je, barem za sada, prevario Danu Whitea i UFC. Oni su mu dopustili boksački izlet protiv Mayweathera, no on se nije vratio u Octagon kako je obećao.

Posljednje mjesece se uglavnom pojavljuje u rubrikama koje nemaju veze sa sportom, a posljednje informacije govore i da pregovara s Mannyjem Pacquiaom oko novog boksačkog meča. Ta je informacija prilično šokiralo vodstvo UFC-a koje je brže/bolje priprijetilo tužbom slavnom boksaču.

S druge strane, poznato je kako Zuffa (krovna kompanija UFC-a) već neko vrijeme planira širenje i na boksački sport. Zna se kako je Dana White oduvijek htio okušati svoje promotorske sposobnosti i u šakačkom sportu koji je njegova prva ljubav, a uskoro bi za to mogao imati i priliku. U kojem obliku, za sada se još uvijek ne zna.

U svakom slučaju, “McGregor više nije vlasnik boksa”, kako je napisao na legendarnoj Twitter objavi upravo u ovom ringu, na platnu koje više ne postoji!

#ZuffaBoxing

A post shared by James Kimball (@jamesrkimball) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI