Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Božić spaja ples, glazbu i boks! | Fight Site

Božić spaja ples, glazbu i boks!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.11.2011 17:45h Autor:

Stjepan Božić

Jedan od najboljih hrvatskih profesionalnih boksača, Stjepan Božić, uskoro pokreće novu boksačku sekciju, a radi se o nečemu potpuno novom u Hrvatskoj, ali vrlo vjerojatno i široj regiji.

Božić je dosad u profi karijeri ubilježio 24 pobjede i šest poraza, ali nije jedino po tome poznat i osvajanju WBF-ove titule svjetskog prvaka u super-srednjoj aktegoriji. Dio hrvatske javnosti zna i da se Stjepan bavi također i plesom, pa je čak nastupio u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji prilikom izvođenja pjesme “Da ti nisam bila dovoljna” grupe E.T.

“Uskoro osnivam boksačku sekciju s ciljem da pokrenem način treniranja boksa na jedan novi način – uz glazbu. Želim iskoristiti svoje plesačko iskustvu i uklopiti ga u ozbiljan boksački trening za rekreativce. Bit ćete na vrijeme obaviješteni o osnivanju grupe, terminima, mjestu održavanja treninga i svim detaljima. Treninge ću voditi osobno ja i zasada što znam da će biti 2-3 puta tjedno”, napisao je Božić na Faceboku.

Radi se o svakom slučaju o nečemu potpuno novom kod nas i bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će izgledati spoj plesa, glazbe i boksa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI