Bob Sapp se zakleo da će Hrvata Pavića skršiti poput jajeta (VIDEO)

K1 / Boks 17.08.2011 12:18h Autor:

Bob Sapp

Nekoć opasan, a danas smiješan borac, Bob Sapp, 26. će kolovoza u njemačkom Karlsruheu još jednom ući u ring.

Iako je Sapp definitivno mariginalna  borilačka ličnost koja svojim posljednjim nastupima nije zaslužila niti da ga se spomene, hrvatskoj publici bit će zanimljiv njegov protivnik, 25-godišnji Florian Pavić.

Dvoboj po pravilima tajlandskog boksa, koji je dio spektakla “Steko’s Fight Night”, a ujedno i glavna borba večeri, prenosit će uživo njemačka Tv postaja Sat.1, ali i hvatski kanal Kapital Network. U svojoj profesionalnoj karijeri, Pavić ili “Faust” kako ga nazivaju, ima 18 mečeva, od čega 17 pobjeda i samo jedan poraz. Težak je oko 95 kilograma što ga čini čak 70 kilograma lakši od “američke zvijeri”. Sapp pak, s druge strane, ima 10 pobjeda i 11 poraza. Iako je u karijeri pobjeđivao borce poput Ernesta Hoosta (2 puta) i Cyrila Abidia, njegova karijera već je godinama u velikom padu.

Amerikanac je, naime, poražen u posljednjih sedam dvoboja uključujući i nokaut od 100 kilograma lakšeg Mađara Tivadara Kunklija u posljednjem meču. Valja napomenuti da je 2003. ušao u ring i s Mirkom “Cro Copom” Filipovićem, a naš je borac tada slavio nokautom već nakon jedne i pol minute.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI