Bob Arum: Floyd i Manny trebaju jedan drugog da bi zaradili takav novac!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.05.2015 18:03h Autor:

Pacquiao i Arum

Postoji mogućnost revanša između Floyda Mayweathera jr.-a i Mannyja Pacquiaoa. Amerikanac je nedavno izjavio kako je spreman čekati "Pacmana" da se oporavi od operacije mišića u ramenu.

I promotor Bob Arum priželjkuje revanš "meča stoljeća" nakon što se Filipinac oporavi.

"Mislim da sada znam što su bile zamke. I na kraju, uz svu ljutnju i nevolje koje smo imali, pogledajte vrč zlata koji smo zajedničkim snagama napunili. Mislim da će biti manje nevolja u revanšu. Sad jedan drugoga bolje razumijemo. Postoji prava mogućnost da ovog puta sve bolje uspije.", izjavio je Arum za TheScore.

Mayweather je rekao da će u rujnu odraditi još jedan meč te se zatim umiroviti. Ako će biti kako bi Arum volio, Floyd će čekati godinu dana kako bi se Pacquiao oporavio i pripremio za revanš te će se dvojac boriti u travnju 2016 u novoj MGM areni koja će moći primiti 20 000 posjetitelja.

"Prvo moramo biti sigurni da je ozljeda sanirana. Operaciju će izvesti Dr. ElAttrache koji je poznat kirurg, jedan od najboljih u poslu te sam zbog toga siguran da će operacija biti uspješna. Ako bude tako, zašto ne bi organizirali revanš?"

Slavni promotor nije zabrinut kako bi Mayweather mogao tražiti više od 60-40 podjele novca, koju je dobio u ovom meču.

"Što znači činjenica da je pobijedio u meču? Njih dvojica su rudnik zlata. Napravili su brojke koje nitko do sada nije napravio. Što je Floyd bez Mannyja? Što je Manny bez Floyda? Tko će napraviti takve brojke ako Floyd ili Manny nisu u meču? Možda smo trebali dobiti više od 40%. Oni trebaju jedan drugoga da bi zaradili takav novac."

Drugi tjedan trebaju izaći podaci o "meču stoljeća".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI