Bloody Elbow predstavio FFC-ovog prvaka: “Zvijer” s kojom nitko ne želi u Gloryjev ring!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.07.2016 14:01h Autor:

Pavel Zhuravlev vs. Brian Douwes (FOTO: FFC)

FFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Pavel Zhuravlev, nastupit će na Gloryjevoj 32. priredbi koja nas očekuje u noći s petka na subotu. Opasni Ukrajinac naći će se u ulozi velikog favorita na turniru izazivača, a samim time privukao je i interes uglednog borilačkog portala kao što je Bloody Elbow.

Bloody Elbow je odlučio predstaviti glavne zvijezde priredbe, a najviše prostora posvetili su FFC-ovom prvaku. Za Zhuravleva navode kako je borac oko čijeg su nastupa ‘hardcore’ fanovi najviše uzbuđeni. Opisuju ga kao zvijer i nekoga tko je već odavno trebao zakoračiti u Gloryjev ring.

Nastavak teksta otkriva kako je Glory zapravo dosta kasno najavio ovaj turnir, a bivši prvak Saulo Cavalari naišao je na probleme s vizom te nije bio u mogućnosti nastupiti protiv Zhuravleva. Organizacija se u tim trenucima našla u problemima s pronalaženjem novog protivnika za “The Caimana”, no i čelnicima Gloryja je ovakav razvoj događaja bio sasvim razumljiv kada se uzmu u obzir moć i vještine koje FFC-ov prvak prezentira u ringu. Tri tjedna, koliko im je ostalo nakon Cavalarijevog otkazivanja, bila su premalo za brojne borce koji su odbijali stupiti u ring s Ukrajincem. Neka od imena koja se spominju u tom kontekstu su Danyo Ilunga i Michael Duut.

Pavel Zhuravlev, iza kojeg je 79 nastupa (69-10-0, 25 KO), tijekom karijere je pobjeđivao imena poput Gokhana Sakija, Benjamina Adegbuyija i već spomenutog Cavalarija. Trenutno uživa u nizu od sedam uzastopnih pobjeda, od kojih je posljednje dvije ostvario u FFC-ovom ringu. Smatra se jednim od najboljih svjetskih kick-boksača svoje kategorije, a većina njegovih poraza dolazi iz okršaja s teškašima. Njegovi izleti u višu kategoriju sasvim su normalna stvar koju prakticira dobar dio poluteškaša u želji da dođu do nešto ozbiljnije zarade.

Na kraju će Zhuravleva u ringu dočekati Ariel Machado, a njihov okršaj kao i ostatak priredbe možete pogledati u noći s petka na subotu, 23. srpnja, s početkom u 04:00 sata iza ponoći. Izravan prijenos iz Virginije bit će dostupan na Fight Channelu i FightChannelTV.com-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI