Blake: Svjestan sam da od Cro Copa prijeti smrtonosna opasnost!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.10.2012 18:12h Autor:

Randy Blake

Randy Blake relativno je anonimno ime u borilačkom svijetu, ali ovog mjeseca naći će se na velikoj sceni nakon što uđe u ring zajedno s našim Mirkom Filipovićem.

Osmina finala K-1 World Grand Prixa u Tokiju sve je bliža, mečevi se održavaju za svega 12 dana, a Cro Cop se priprema već dva do tri mjeseca. Nije čak ni uzeo nekakvu posebnu pauzu kako bi malo uživao u ljetu, već je i na jugu Istre, gdje je proveo dio ljeta, naporno svakodnevno trenirao.

Njegov protivnik Randy Blake također je ovaj izazov shvatio iznimno ozbiljno, svjestan je koliko je Mirko i dalje opasan protivnik te zna da bi mu eventualna pobjeda nad njime otvorila mnoga vrata.

"Fantastično je što se mogu boriti s takvom legendom poput Cro Copa. Iskreno, nikad nisam mislio da ću dobiti priliku ući u ring s njim, a sad će se naći ispred mene. Jako sam uzbuđen", rekao je Blake.

Mirkova lijeva noga legendarna je u borilačkom svijetu. Možda nije onako jedna opasna kao što je bila u najboljim danima, ali i dalje se je ipak sve boje… "Od Mirka prijeti smrtonosna opasnost i ja sam toga svjestan. Pripremam se za sjajnu borbu s njime!"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI