BK Leonardo pomeo konkurenciju na boksačkom Prvenstvu Zagreba

K1 / Boks 25.02.2013 12:03h Autor:

BK Leonardo

U OŠ Sesvete Jelkovec prošlog je vikenda održano boksačko Prvenstvo Zagreba za kadete, juniore i seniore. BK Leonardo, koji je nastupio s najviše boksača, osvojio je i najviše medalja, što je već njihova uobičajena praksa.

Među 82 boksača prijavljena za ždrijeb našlo se njih čak 31 iz BK Leonardo, odnosno više od jedne trećine. Predstavnici BK Leonardo bili su uvjerljivo najbolji među mladim kadetima (4 zlata i 2 srebra), kadetima (2 zlata i 4 srebra) i juniorima (5 zlata i 3 srebra), dok su među seniorima osvojili dvije srebrne medalje, uz naglasak da trojica najboljih hrvatskih boksača iz BK Leonardo nisu nastupila na Prvenstvu Zagreba, jer su zauzeti obvezama u WSB-u (Hrvoje Sep i Filip Hrgović) ili ozlijeđeni (Franko Antić).

"Drago nam je što predsjednik Zagrebačkog boksačkog saveza Damir Škaro nakon turnira u Sesvetama javno naglašava kvalitetu rada BK Sesvete (21 boksač i 14 medalja) i nadamo se da će kao uvaženi doktor znanosti već tijekom današnjeg dana prepoznati da je brojčano i kvalitativno najbolji klub Prvenstva Zagreba upravo BK Leonardo (31 boksač i 22 medalje)", stoji u propćenju iz BK Leonardo kojeg potpisuje predsjednik kluba Leonard Pijetraj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI