Bježanje od Furya i Wildera? Kličko želi meč protiv Briggsa!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.01.2015 15:14h Autor:

Vladimir Kličko

Vladimir Kličko se sprema za svoj idući meč protiv Bryanta Jenningsa, no već gleda i unaprijed. Planovi za buduće protivnike nisu mu Tyson Fury i Deontay Wilder, nego bi se Kličko radije susreo sa Shannonom Briggsom.

Iako 25. travnja ima ugovoren meč protiv Bryanta Jenninga u Madison Square Gardenu, čini se kako Vladimir Kličko već ima plan i za idućeg protivnika. Neki izvori su došli do podatka da je već rezervirao O2 Arenu u Hamburgu te da tamo misli odraditi meč protiv Shannona Briggsa.

Izgleda da je Amerikanac uspio u svojoj namjeri, što je Kličko i potvrdio: "Shannon Briggs prešao je granicu. Umoran sam od njegovih gluposti. Sad se želim boriti s njim i kazniti ga. Razumijem ga, želi se promovirati i doći do borbe za titulu kao neki drugi boksači u prošlosti. Briggs se dobro promovira, ali problem je što je pretjerao, ne zna kad je dosta i više nije nimalo zabavno."

Datum nije poznat, no govori se o rujnu. Pitanje je samo da li je Kličku uistinu Briggs prešao granicu ili želi izbjeći Tysona Furya i Deontaya Wildera, odnosno barem jednog od njih, ako se u međuvremenu dogodi njihov međusobni meč.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI