Bizarno! Fury najavio kraj svijeta, imao homofobne ispade i optužio Klička da štuje sotonu!

K1 / Boks 10.11.2015 14:23h Autor:

Tyson Fury

Za manje od tri tjedna kontroverzni boksački izazivač Tyson Fury ući će u ring s Vladimirom Kličkom i na nogometnom stadionu u Njemačkoj će Rusu pokušati oduzeti WBO, IBF i WBA titule. Uoči borbe Fury je dao bizarni intervju za Daily Mail u kojem izražava homofobne vjerske stavove, najavljuje kraj svijeta i optužuje Klička da štuje sotonu.

"Živimo u zlom svijetu. Vrag je prilično snažan u ovom trenutku i vjerujem da se bliži kraj. Biblija mi govori da je kraj blizu, svijet mi to govori. Još nas par kratkih godina dijeli od svršetka", prorekao je 27-godišnji boksač.

U nastavku je objasnio da još samo jedna stvar treba biti legalizirana prije dolaska sotone.

"Postoje samo tri stvari koje se trebaju ostvariti da bi se vrag vratio, jedna je legalizacija homoseksualnosti, druga je pobačaj i treća je pedofilija. Tko bi u 50-ima i 60-ima pomislio da će prve dvije postati legalne? Kad kažem da pedofili mogu postati legalni to zvuči suludo, ali prije 50 godina bi legalizacija prvih dvaju stvari isto zvučila ludo."

 Stavove o homoseksualnosti Fury opravdava na temelju svoje vjere i Biblije.

"Ljudi mogu reći 'Ti si protiv pobačaja, protiv pedofilije, protiv homoseksualnosti ili bilo čega', ali moja vjera i kultura su zasnovane na Bibliji. Biblija je napisana davno, od početka vremena do sada i ja je slijedim, ako kaže da je nešto krivo, onda je krivo i za mene. To je moje mišljene."

Fury se osvrnuo i na Vladimira Klička, prozvavši ga štovateljem sotone, a njihovu borbu je usporedio s onom Davida i Golijata.

"Golijat je bio prvak, neporaženo čudovište, a onda je ovaj mladi tip David, dijete koje je vjerovalo u boga, pošao naprijed i uspio je. Bog mu je podario moć. Pravda će uvijek prevladati nad nepravdom. Bog će uvijek prevladati nad sotonom, to vidim i u svojoj borbi s Kličkom. da budem iskren, znam da je Kličko štovatelj sotone. Umiješan je u više krugove koji izvode magijske trikove i svašta. Možete ih na YouTubeu vidjeti kako se igraju s magijom. Ali to se neće dogoditi. Ne može me sad pobijediti, sad kada znam da je štovatelj vraga, nema šanse protiv mene. Bog mu neće dopustiti da me pobijedi. Gotovo sam 1000 posto siguran da me ne može pobijediti."

Dakle, kao i uvijek zanimljivo je s Furyem, samo se trebamo nadati da kraj svijeta neće doći prije njegove borbe s Kličkom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI