Bivši UFC prvak drugom bivšem UFC prvaku: “Čovječe, zašto nam nisi rekao da nas neće platiti?!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.05.2019 19:40h Autor:

Rutten i Hendricks

Bivši UFC prvak Johny Hendricks je jedan od 20 boraca koji su prevareni u “bare knuckle” promociji “WBKFF”, koja je neslavno propala već nakon prvog eventa. Organizator Tomasz Stankiewicz nije platio niti jednog od 20 boraca koji su nastupali na eventu, a i sam je u međuvremenu završio u zatvoru radi druge prevare.

No, Hendricksa ne muči samo Stankiewicz, on se u podcastu “Pull No Punches” pita zašto borcima nešto nije rekao jedan drugi bivši UFC-ovac Bas Rutten. Upravo je Rutten izabran kao predsjednik kompanije i zaštitno lice, a sam se elegantno izvukao od nastalih dugova.

“Čovječe, zašto nam nešto nisi rekao? Morao si nešto znati. Morao si nešto… Zašto si sutio? Ovo je grozno, čitav aspekt iz tog kuta. Tu je još 19 oštećenih boraca, više manje je nestalo 300 tisuća dolara. Gdje je nestao taj novac? Trebao nas je upozoriti…”, smatra Hendricks i tako direktno šalje poruku svom kolegi koji je također, baš kao i on, bio nekoć prvak najveće MMA promocije UFC-a.

“Čitava stvar je bila pod paskom države Wyoming. Tamo imaju državnu komisiju i sve ostalo. Kako je on to izveo? Rekao je Komisiji da će on platiti iz svog džepa borce, a da neće ići preko njih?”, pita se i zaključuje Hendricks.

No, bivši UFC prvak ne planira odustati od teško zarađenog novca. U planu je tužba protiv Stankiewicza kojom će se pokušati naplatiti. I neki drugi borci planiraju tužbu protiv vlasnika “WBKFF” organizacije koji je i dalje u  zatvoru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI