Bivši prvak i posljednji Mayweatherov protivnik iznenadio prognozom, a Floydu poručio: “Morat ćeš osramotiti McGregora ako želiš kredibilitet!” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.06.2017 11:55h Autor:

McGregor vs. Mayweather (fotomontaža, Instagram)

Većina predstavnika boksačkog svijeta samo će se nasmijati na spomen borbe između Conora McGregora i Floyda Mayweathera jr.-a i pritom najveću UFC-ovu zvijezdu ostaviti bez ikakvih izgleda. No Andre Berto, posljednji Mayweatherov protivnik, ne dijeli u potpunosti takvo mišljenje te je ponudio dva moguća raspleta dvoboja koji nas očekuje 26. kolovoza.

“Morat će ga osramotiti kako bi dobio kredibilitet od boksačkih fanova”, izjavio je Berto u razgovoru s FOX Sportsom pa nastavio:

“Floyd će raditi ono što Floyd obično radi. On će ga osramotiti, nadboksati, natjerati da izgleda smiješno i jednostavno slomiti te možda zaustaviti tijekom tih 12 rundi. Ili će Conor pronaći rješenje i tajming te se osloniti na snažnu ljevicu i uhvatiti Floyda. Ili će biti jedno ili drugo”, iznio je zanimljivu prognozu bivši boksački prvak u čijem su se vlasništvu nekoć nalazile WBC, IBF i WBA (interim) titule.

Podsjetimo, Berta je Mayweather porazio jednoglasnom sudačkom odlukom u rujnu 2015. godine, a ovaj je nakon toga upisao po jednu pobjedu (Victor Ortiz) i jedan poraz (Shawn Porter).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI